Kurs i komposisjon lørdag 1.mars med Dag Røttereng

Written by Wigdis Wollan on februar 5th, 2014

Vi kjører på med kurs for medlemmene i Smøla Kameraklubb. Lørdag 1.mars kl.16.00 vil Dag Røttereng holde kurs i komposisjon for oss. Kurset vil bli avholdt i klubblokalet på Rokstad og prisen blir kr. 200,- For denne summen vil du få en god innføring i komposisjon samt få se Dags fantastiske film fra Smøla med tittel : » Øy-under vinger av stål og fjær» med under tittel » Magiske øyeblikk på Smøla » Du kan se en liten snutt av filmen her 

dag

 

1 Comments so far ↓

  1. Hoala sier:

    adelfe plousia i trofi pou mas dinis…as touvrin ta xeria tous oi skino8etes tis apatis…o sigrafeas tou ergou omos ala grafi gia to telos tou ergou…kai o 8eos denmas eggatelipse… essetai imar.

Leave a Comment