Kurs 29.mars med Magnar Fjørtoft

Written by Wigdis Wollan on februar 5th, 2014

Da har vi gleden av å invitere til kurs med vår mentor Magnar Fjørtoft igjen.  Denne gangen vil han ta for seg portrettfoto og det vil bli undervist i litt forskjellige teknikker. Portrett i naturlig lys, med utfyllingsblitz og kanskje litt med studioblizene våre. Samt portrett i miljø.Det kommer litt an på hvor mye vi rekker. Kurset vil finne sted på Havfiskesenteret og vi starter kl. 10.30 og holder på utover ettermiddagen . Dagen avsluttes med klebersteins-biff på puben på Havfiskesenteret . Under kurset vil vi også gjennomgå innsendte bidrag til konkurransen vår og premiering vil foregå under hyggestunden på puben.Mail vil bli sendt ut om det er noen som bare vil delta på middagen. Vi kommer tilbake med pris når vi ser hvor mange deltagere det blir.Setter absolutt siste frist for påmelding til 1.mars. Send mail til wigdis.wollan@nktv.nomagnar

 

Leave a Comment